Latterkongen.dk Latterkongen.com Latterkongen.eu Latterkongen.se

Laughterking.dk Laughterking.com Laughterking.eu Latterkonge.dk

Latterkonge.com Latterkonge.eu

 

Skal I holde: fest, kursus, seminar, polterabend,

eller skal I have rystet jeres gæster sammen,

så start med en event med LATTERKONGEN®.

TLF. 23 25 33 93

Jeg råder over mindst 200 latterøvelser

 LATTERKONGEN® event sammensættes efter dit ønske. 

 

Latter er med til at gøre os mere åben over for mennesker, som vi ikke har mødt før. Selvfølgelig har det også en masse gavnlige virkninger på vores sjæl. Fjerner stress, giver et bedre blodomløb, kan fjerne smerter, tager trætheden, men ikke at glemme: livet er mere positivt, når der smiles.

Mine latterevent er det, som giver dagen et løft, et festlig indslag, som ryster os samme. Det spontane, som opstår under mine latterevent, er med til at gøre eventen levende og forbinder øvelserne på en dejlig måde.

 

Latterevent: vi starter med de nemme øvelser og så kommer der efterhånden mere latter på. Det er vigtig at mærke efter, hvordan gruppen har det. Derfor kan ikke på forhånd gives et 100% styret forløb, da der skal være plads til det spontane, sjove og dejlige latter, som opstår. Som sidste øvelse slutter vi med fri latter.

 

Kontakt mig og få flere detaljer og oplysninger på til 23 25 33 93 eller på freddie@latterkongen.dk  

 

Læs mere om:

Julefrokost

Latterkursus

Polterabend

Seminar / firmafest:

Vidioklip:

Det siger kunderne

 

Persondata

 

City Avisen marts 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har samlet lidt som mine kunder har sagt, og skrevet om LATTERKONGEN® event:

 

Hej Freddie!

En lille hilsen fra Park Inn :-)

Jeg vil blotte takke dig for din suveræne indsats til vores VIP Event d. 26/4.

Jeg var helt forbløffet over at se folk forandre sig på så kort tid, fra forsigtige og reserverede til åbne og snakke-sagelige. Lige hvad vi have brug for til sådan et event.

Jeg kan forsikre dig om at der blev talt om dig hele aftenen igennem!

 Tak igen Freddie, for at sætte et sjovt præg på vores årlige event.

 Venlige hilsner,

Christel. / Park Inn Copenhagen Airport

 

Pludselig stod der en mand og spurgte efter bruden - jeg kunne ikke helt finde ud af hvad han var for en og hvad skulle han(?)…… Men det fandt jeg hurtigt ud af. Det var simpelthen selveste Latterkongen Freddie! Og det var morsomt. Vi fik besked på, at vi skulle grine med hinanden og ikke af hinanden - jeg er dog ikke helt sikker på at det også gjaldt Freddie, for han var altså lidt for morsom - på mange måder!  - o) Vi havde en rigtig morsom time i selskab med Freddie, og fik vist hinanden vores muslinger!!!(??) Indimellem fik jeg jo også af vide at tøserne havde mødtes flere gange og på den måde også havde lært hinanden at kende - det virkede bestemt heller ikke som om at det var første gang de mødtes, det var bare rigtig fedt (Cathrine's Polterabend 9 juli)

 

På Rådhuspladsen, møder vi så en "Latterkonge", som gerne vil give os et kursus i et godt grin :-) Ho ho ha ha. Det var faktisk også meget sjovt det første kvarter, men så blev vi nød til at afbryde ham, for så ku´vi altså ikke mere. (Heidii´s polterabend 29. april)

 

En lille kejtet mand trådte pludselig frem, han vred lidt genert sine hænder og jeg fik helt trang til at hjælpe ham lidt, men det var slet ikke nødvendigt*SSS* Det var "latterkongen" himself*GGG*
Han fik os ud i en cirkel, og fortalte stadig genert om opstarten af latterbevægelsen...om at grine med vilje...at hjernen altså ikke kender forskellen på ægte og uægte latter...at når vi smiller og ler...Så BLIVER vi glade, for hjernen går fluks igang med at producere endorfiner osv *SSS*Og SÅ fik han os til at le....lidt stille i starten...Men snart var vi alle ved at trimle OM af grin altså....Det var simpelthen SÅ morsomt...Og det blev værre og værre...gamle faster Tove måtte hen og sidde med lattertårerne trillende ned af kinderne, og de nogle af de unge faldt bogstaveligt OM af grin....Hold da HELT op*GGGG*
Jeg grinede simpelthen så min mave var øm dagen efter*GGG*
Efter hver "runde" var der et "mantra"....Vi svingede armene fra side til side mens vi udbrød : HO HO.....HA HA HA.....Og det gør vi stadig*GGGG* (40 års fødselsdag 18 juni).

 

Kære Freddie

Med de gladeste hilsner og varme tak fra lattermusklen for en dejlig time i gladt selskab i tirsdags i HC Ørstedsparken. DU gjorde en stor forskel i mit liv den dag - og jeg takker dig med smil og glæde. Med venlig hilsen (Jens Jacob Sommerlatter i Ørstedparken).

 

Jeg havde fået en rigtig godt grineflip under den fri latter, og ku ikke stoppe, og fik øjenkontakt til en som gik forbi, og blev ved med at pege på min mave . for at lige som om at ham som så på mig, ku få mig til at stoppe min latter. Næste dag fik jeg så 3 grineflip bare fordi jeg kom til at tænke på den fri latter fra dagen før. (Pia Sommerlatter i Ørstedparken)

 

Der var rigtig god stemning hele dagen og ikke mindst latter (Søren Novo NNE).

Hej Freddie, Vi skal have endnu et seminar og vil køre det over samme læst - hvad siger du til at gentage sucessen.

mvh Søren.

 

Det var efterhånden blevet sent og mange ting var prøvet i løbet af dagen. Lattereventen var med til at løfte os op og give masser af energi til resten af aftenen. (Polterabend).

 

Vi har et foto hænge fra vores seminar med dit latterevent, og hver gang vi lige trænger til lidt latter, så ser vi på billedet, tænker tilbage og griner af den sjove oplevelse. (Skanska Danmark A/S).

 

Jeg oplevedet dit show til Thomas 30 års fødselsdag i februar. Og jeg syntes det var rigtig godt. Og da jeg selv skal holde fødselsdag i august, vil jeg gerne høre om du er ledig.

Med venlig hilsen Thomas (deltager i 30 års fødselsdag)

 

Kære Freddie,
Jeg har lige haft fornøjelsen af din kunnen her på Zentropa ...  :-)
Min kære søster skal giftes den 14 maj, og da brudeparret har frabedt sig
sange og taler, men jeg gerne vil gøre noget for dem, så tænkte jeg på, om
en lille latter-event ikke var sagen ... (Lene)
 

Hej Freddie.

Tusind tak for sidst. det var bare alletiders ginetime.

Jeg var der tirsdag d. 1. februar kl. 17-18. Jeg var der sammen med 6 andre piger/damer fra mit arbejde. Vi havde bare så ondt over alt, men en skøn følelse. Vi tog bagefter på Bankerot, hvor vi morede os vildt, med alle dine sjove ide'r, og spiste dejlig mad og fik slukket tørsten. Det var en meget dejlig oplevelse som vi har fortalt meget om.

Vi kommer igen

Ho-ho ha-ha-ha dejlig fokus klap

Med mange glade hilsner Jette + de 6 (Indre by Latterklub)

 

Kære Freddie.

Jeg vil ikke forstyrre, såmænd bare takke mange gange for i går, det trængte jeg virkelig til!! Tusinde tak, du vil blive anbefalet. Jeg har dig allerede i tankerne til et arrangement ved min venindes 40 års fødselsdag. Så jeg skal bare lige tjekke omstændighederne, så skal jeg nok vende tilbage hurtigst muligt. Hav det rigtigt godt .De bedste hilsner og god jul fra mig. (Henriette)

 

Hej freddie

1000 tak for sidst, din latter lagde en fin bund for vores julefest, og ho ho ha ha ha  lød igen  og igen under overlægernes taler.

Håber du havde en god bytur.

Venlig Hilsen (Louise Gentofte amts Sygehus)

 

De sidste to onsdage har jeg taget elevatoren op på 6. ved ”lidt-i-ni-tiden”. Der har jeg mødt de festlige rester af Latterpost-arrangementet, som kører hver onsdag morgen. Jeg har ingen anelse om hvad der egentlig foregår på disse møder, men jeg kommer i godt morgenhumør - bare ved at køre elevator med dem. De nægter hårdnakket at forklare hvorfor de er så glade, så jeg bliver nok nød til at tage på inspektion.

Latterpost hver onsdag for ansatte i Post Danmark (fra Michael Ørnø's ugebrev)

 

Hej Freddie

Jeg har hørt en del ros om dit latterkursus og synes det lyder rigtig interessant at overvære og deltage i.

Jeg er ved at arrangere en polterabend for min søster og synes det kunne være genialt at starte dagen med et godt grin, som kunne smitte af på resten af dagen. (Helle)

 

Hej Freddie

Vi er en personaleforening i et firma, der godt kunne tænke os at få besøg af dig, efter at vi har fået din latterevent anbefalet af en kollega.

 

Hej Freddie !

Tak for en SJOV oplevelse i mandags...det var en anderledes oplevelse :-)

Jeg vil gerne bekræfte at vi ønsker din optræden lørdag den 29. april i Stenløse

Mvh (Torben)

 

Hej Freddie,

vi er interesseret i at engagere dig til et afdelingsseminar den 22-23 maj på Sørup Herregård (ved Ringsted). Vi bliver knap 50 personer og havde et halv til heltimes arrangement i tankerne. Kan du komme med et prisudspil og en tilbagemelding på om du overhovedet kan en af de dage (helst den 22, den 23 er vi der kun til lige efter frokost).

Jeg har tidligere oplevet dig til et polterabend-arrangement i Frederiksberg have sidste forår og det var ganske morsomt!

mvh (Kristoffer W. Sørensen Novo Nordisk A/S)

 

Ja, så blev det min tur til at blive poltet. Og sikke en dejlig dag.
Efter brunch sad vi og hyggede lidt. Vejret var desværre ikke rigtig med os. De havde ellers havespil med, som vi desværre ikke kunne bruge. Lige pludselig står der en mand i mit køkken og vil have mig til at komme med ind i stuen. Jeg aner virkelig ikke, hvad der foregår, men han siger så, at han er fra et tvshow og om jeg vil være med. Det siger jeg, at det kan jeg da godt... men synes godt nok det er underligt, at han kommer, når der ingen kamera er med. Det viser sig så, at han er Latterkongen. Altså sådan en, hvor man skal grine på forskellige måder. Det var super sjovt at prøve, men hvor fik man ondt i kæberne og maven af det. (Polterabend Ringsted)

 

Hej Freddie. Det var et super arrangement. Tak for idag. Ha Ha Ha kh Trine

(sent på SMS pigeloge i Fælledaparken)

 

Hej Freddie

Tak for et godt arrangement - vi vendte I går tilbage til latteren, når stemningen blev for trykket :-)

MVH
Anette, Financial business controller, Novo Nordisk A/S

 

Hej Freddie,

Tak for sidst – jeg syntes at det var rigtig godt. Det var også tilbage meldingen fra de fleste af deltagerne.

Peter, Danske Handicaporganisationer

 

Hej Du skal lave sådan et event til min polterabend, "Hvornår skal du giftes ?". Om 4 år, jeg er 16.

Ung mand på 16 år.  

 

Hej Freddie,

jeg har set dig i den 11 timer og comedy fight club - jeg synes at du er det sjoveste og jeg er altid flad af grin!!! jeg fylder 18 år , har du lyst til at komme forbi og grine med os i løbet af aftenen

 hahahhahahahaha.... :D

 

Han var til min storebror's polterabend !
:) Han er skide sjov irl :)

STORMBACH

 

Hej Freddie
Jeg kender dig ikke personligt - kun som Latterkongen. Du besøgte mig på mit studie, hvor du underholdte os for et års tid siden. Det var en god oplevelse, som vi stadig taler sammen om.

Det var på Københavns Universitet - en gruppe studerende på 50 mennesker. Vi afholdt grine-seancen på taget af Økonomisk institut ved Vor frue kirke

Christian Baarsøe Pedersen

 

Det med godt humør er helt sikkert vigtigt. Og så er det også rigtig sundt at grine, samtidig med at det sætter gang i forbrændingen. Jeg har netop været til et arrangement, hvor der kom en latterkonge og grinede sammen med os i det meste af en time. Hold da op det var både sjovt og samtidig udfordrende for mavemuskler og musklerne i ansigtet. Jeg kan kun anbefale, at man prøver det :-)
Så et lille ekstra råd fra mig: Smil og grin noget mere 
Kh B.

 

Hej Freddie,

Jeg siger først og fremmest mange tak for en fed oplevelse, som jeg fik da jeg her i eftermiddags var blandt de fremmødte ved dagens lattertime.

Mange hilsner Chris

 

Latterkongens Skovtur:

Hej Freddie1000 tak for en dejlig grinedag i Frb. have - vi fortsatte med latteren da vi kom hjem og er nu her til aften, MEGET trætte!! Vi høres ved :-) Knus Kristine.

Hej Freddie :-) Tak for en herlig dag i går, Svend

Kære Freddie Tak for grin i dag KH. Kisser

Kære Søde Freddie Tak for en fantastisk søndag, KH Anny

Hej ho freddie..........det er jo aldrig for sent..............at sende en hyggelig hilsen med

bare så dejlig en tak for sidst..............i Frb. have med sejltur - grinebiddere..........og pragtfuldt vejr.

Håber du har det bedre end godt.............Livsglæde fra Manja

 

Hejsa Freddie
Tak for i tirsdags. Din latterevent den fungerer bare :O)

Thomas

 

Tak et godt arrangement .

Venlig Hilsen Line

 

Hej Freddie
Tak for en sjov oplevelse ved polterabend, det var alle tiders.
Rigtig god sommer
mvh Dorte

 

2År efter en polterabend

Det er det sjovestes jeg nogle sinde har prøvet

Annkristine

 

Deltager i Polterabend

"Det var verdensklasse"

 

Tak for dit besøg hos Morgenhyrderne

Som aftalt får du en mail med lydfilen fra interviewet i morges.

 Det var fedt at du gad at gæste os – det var en stor oplevelse.

 Mange hilsner Katja Bostrup Producer Radio100FM

 

Hej Freddie

 Oven på Frederik´s 18 års fødselsdag har vi været på en dejlig efterårsferie......

 - men jeg skriver for at sige tusinde tak for at du var med til at gøre dagen helt speciel for os, Frederik og vores gæster. Som aftenen skred frem blev der jo talt om "begivenheden" og alle (også dem der syntes det var lidt grænseoverskridende) syntes at det VAR hylende morsomt, og alle gik og grinede faktisk videre, som vi nok ikke havde gjort, hvis du ikke havde givet os den specille oplevelse...

 Frederik selv synes at det bliver en bedre og bedre oplevelse efterhånden som den sætter sig.........

 Tak for det og på genhør/grin ved en anden festlig anledning.

 Med smil fra Lene og familen

 

Kursustræf med gode håndtryk, street respect og latter…masser af latter

 Aftenen stod herefter på hygge og socialt samvær, og sociale blev vi i allerhøjeste grad, da en mand i gul trøje og halsklud dukkede op som aftenens overraskelse; Latterkongen! Der blev grinet uafbrudt i tre kvarter, så meget at man blev helt svedig og kunne mærke latteren godt i mavemusklerne og i kinderne. Til at starte med fortalte latterkongen kort om latterens historie og førte os derefter igennem mange sjove og `latterlige´ øvelser. Herefter var resten af aftenen dedikeret til musik og endnu mere hygge.

 

Magnus : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!.. HÆHÆHÆHÆHÆHÆHÆ!!!.. HUHUHUHUHUHUHU!!!.. HØHØHØHØHØHØHØ!!!.. HOHOHOHOHOHOHO!!!.. HÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅ!!!.. HIHIHIHIHIHIHIHIHIHI!!!.. "Latterkongen Fredddie" bestemt en morsom og interessant oplevelse.

 

Pludselig kommer der lille rund mand i meget gul t-shirt... min første kommentar var at han skal ikke røre ved mig hvorefter Zenia meddeler han nok skal røre lidt ved os alle sammen.. hmm hvad gik dette ud på.. jo , det var Latterkongen der kom der... Aldrig har jeg oplevet noget så larmende, grænse overskridende og morsomt på en gang, det tog ca 5 min at overgive sig, det var ganske enkelt umuligt ikke at gøre, det var hylende morsomt, ikke mindst at se på hinanden, enkelte græd af grin,(blev lidt nervøs for Camillas kontakt linser blev de nu i øjnene) i en lille time stod vi for underholdningen for hinanden og for omgivelserne, en ung mand spurgte mig om han skulle komme mig til undsætning, da pigerne stod i rundkreds om mig og grinede mig i hovedet...resten af dagen og aftenen(og stadigvæk) udbrød vi thi hi hi, hæ hæ hæ , ho ho hooo til hinanden,,, det kan absolut anbefales at opleve ham.

 

Belinda! Min mand har lige være til julefrokost og har oplevet et event med LATTERKONGEN® og vi vil gerne bede om et tilbud for det må min arbejdsplads også opleve.

 

Bente! Jeg havde dig ude og le med mig og mine 3 studie veninder, og vi talte om det hele dagen, nu syntes jeg du skal komme forbi til et personalemøde i Vuggestuen Røde Rose1 og give mine kolleger samme oplevelse.

 

Gunilla! Du har været på ”latterbesøg” i vores firma, Glitter, for et stykke tid siden..

Nu hørte jeg dig i radioen for nylig og pludselig kom jeg i tanke om, hvis du ikke skulle komme og lave sjov til min 50 års fødselsdag...!? Gunilla

 

Hej Freddie,

Tak for sidst og god underholdning. Sofia Lytje, Mediecentret Ballerup.

 

Hej Freddie.

Tak for sidst, alle taler om det endnu så det havde den ønskede effekt. Lars Maltoft Nielsen, Restaurantchef

 

Hej Freddie

En af mine venner var til et af dine "sjovs" i lørdags på Charlottenlund fort, han syntes det var rigtigt godt, så ros til dig mvh Charlotte

 

Kære Freddie

 Jeg har en søn som skal konfirmeres d. 13. maj i Ringsted og han synes at

 det allerbedste kunne være et besøg af dig til festen. Derfor denne

 Mange hilsner. Pernille Christoffersen

 

Kære Freddie,

 Efter at have hørt en masse positive oplevelser i dit selskab - har vi i min afdeling et arrangment d. 21 april fra ca kl.15.30 hvor vi godt kunne tænke os at booke dig der.

Christian Hansen

 

Mens Receptionisten, hulkende af grin på Scandic Hotel Odense, og skulle ha at vide hvad der var foregået. For mange gæste på hotellet havde sagt at der foregår noget sjov og om det måtte være med. 

Så kom Instruktør for FTZ Autodele & Værktøj, og takket stort for det event jeg havde afholdt og det passe godt ind på deres kommunikation kursus

 

Tak for en super god latter ! Campingpladsen smiler nu med lyd :)

Nanna Jeppesen

 

HOHO HAHAHA HOHO HAHAHA!

Hej Latterkonge

Tak for en super fantastisk latter time i lørdags.

 Lattermilde hilsner Kunde & Co pigerne  

 

Hej Freddie.
Vi har oplevet din fantastiske latter op til flere gange og ønsker at høre denne igen. Vi er i gang med at arrangere polterabend. Glæder os til snart at kunne få en STOR og DEJLIG GRINER

Ann LOuise Mygind

 

2 af mine venner skal fejre deres fødselsdag på næste lørdag, altså den 9 oktober... Der blir tale om en fødselsdagsfest for alle venner og veninder, i en af fødselarenes lejlighed inde i København.
Vi blir cirka 35 mennesker i alderen 24-30 årDer blir tætpakket, da det ikke er verdens største lejlighed, men dermed også mere intimt kan man sige :-) De 2 herrer som holder festen er meget stor fan af dig, og har længe snakket om at de kunne være rigtig sjovt at få dig ud til et arrangement. Der har ikke rigtigt været en anledning endnu, men denne aften ville det bare være helt perfekt! Specielt fordi den ene er flyttet til Sverige for at studere, så han er ikke særlig tit i DK mere og ser sjældent sine venner... Han ville blive SÅ glad hvis du kom og fik ham og alle gæsterne til at grine :-)

Søren Westh

 

Hej Freddie

Tak for din indsats i fredags J

 Ældre Teglværksparken Korsør

Lise Friberg

 

Andreas Vestergaard: Tak for en sjov oplevelse i lørdags til min fars fødselsdag på Restaurant De Hvide Svaner, Karrebæksminde- fantastisk opvarmning, som virkeligt satte gang i festen. Vi griner stadig :o)

 

Latterkongens Piger

Hej Latterkonge
Ville lige sige tak for en god gang latter i Lørdags
Vh Alicia

 

Hej Freddie
Tak for et meget sjovt indslag i tirsdags : )
SAINT TROPZ Louise

 

Jeg kan 110% anbefale Latterkongens selskab - det er helt igennem den bedste party starter!

Michael

 

Ha ha ha ha ha ha ha

Onsdag var indskolingen helt til grin, da Latterkongen besøgte Ålholm Skole.

Under overskriften "Vi gør de sure glade" undersøgte eleverne i indskolingen om det kan det være morsomt at fange fisk? Det kunne det ihvertfald da Latterkongen trak små og store fisk i land sammen med børnene fra indskolingen. Derefter fik de, de sure citroner til at skære glade ansigter.

 

Vi er en sprogskole der holder sommerfest for alle ansatte (ca. 100 mennesker) fredag den 24. juni, og som om eftermiddagen ved 16-17 tiden godt kunne bruge et latterindslag som dit. Har du mon tid? Vi har fået dig varmt anbefalet af en kollega!

 Mange hilsner Festkomitten på Københavns Sprogcenter

 

Hej Freddie 

 for ca. 1 1/2 år siden havde du et arrangement i Kalundborg golfklub til en afslutningen for elite holdet i den pågældende golfklub. Jeg var deltager ved dit arrangement og jeg må indrømme at det er meget sjældent at man griner så meget som jeg gjorde den aften til dit arrangement. 

vh. Casper Gjelstrup 

Da alle medlemmer var vel ankommet til Ravnens rede i Bagsværd, var det tid til dagens store event. Med et solidt grin om munden præsenterede Rune Jensen os for Latterkongen Freddie, som skulle undervise lauet i en ny motionsform, nemlig latter. Det startede yderst fremragende. Alle tilstedeværende gik velvilligt til opgaven med både lyst og engagement, som da også er et af kendetegnene ved Humlelauets events. Dem der vel egentlig kickstartede de første store grineflip, var Jensen og Ravn, der havde MEGET svært ved at holde masken, når Freddie åbnede munden. Lidt efter lidt bredte latteren sig, og eventen blev efter undertegnedes mening rigtigt vellykket

.

Vi havde fornøjelsen af dig til en polterabend i april 2010 for vores veninde Laila - noget vi alle syntes var en kæmpe succes. Nu vil jeg høre hvad det koster at få dig ud til en 40års fødselsdag
Venlig hilsen Tine Eskesen

 

Det var spændende at være i køkkenet og lave mad, men dit event det slog alt. Deltager på Noreda's seminar

 

Hej Freddie Vi havde en rigtig god dag og aften. Christian /Novo Nordisk

 

Tak for et godt grin :-) Ho ho ha ha ha LINEX A/S

 

Hej Freddie, jeg har aldrig oplevet en julefrokost med så meget latter, tak for god underholdning. Michael Unold CCL Label A/S

 

Hej Freddie,

Vi havde bestemt en dejlig oplevelse - tak for et godt arrangement.

Ronni Stormbach, Eplehuset Danmark

 

Hej Freddie

Tak for i går. Du gjorde stor lykke,selv børnene, var meget begejstrede. Kampråbet "ha ha- ho ho" blev flittigt brugt resten af aftenen. Hi hi hi hilsen

Kirsten Poulsen (datter og svigersøn holdt kobberbryllup) 

 

Hej Freddie.

 Jeg har fået dig anbefalet af min (kommende) mand, som du holdt polter abend for i fredags. Alle mænd sagde, at du var helt fantastisk!. P.S: Min (kommende) mand og hans venner griner stadig…………….du har virkelig gjort det godt og sjovt for og med dem…

mvh. Dorthe.

 

Rockwool sommerfest

det gik rigtigt fint – og jeg har kun hørt supergodt

Hanne Fritzböger Rau, Eventmager Lederborg Slots

 

Hej Freddie
Tak for latteren i tirsdags ...  Bedste hilsener 
Charlotte Rosenbeck
 

Tak for en sjov dag .o) Estate Amager ApS

 

Hej Freddie,

Tak for sidst. Frank Thorup  Xstream A/S

 

Hej Freddie

Der kom masser af posetiv tilbagemelding på dit event i Loge nr. 23 Christian den 4. I.O.O.F Amager.

Christian Lysehøj

 

Kasper Rasmussen

"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA" citat Latterkongen

 

For lækker til love. Gustav får grineflip da han møder "latterkongen". Gustav synes nemlig, at han ligner æslet fra Shrek!

Line! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Maribel! HHAHAAH OMG. Ida! Hahahahahh! Ham der coachen!:P Sacha! Så er latterkongen atter på spil :) Han var også med da Samuel og Kit var på "latter-date" i singleliv Lone! Hahaha hold kæft hvor morsomt..... Anders! Hej det var god David! Fuck hvor grinern hahahaha Tino! Han er sgu dygtig ham latterkongen, selv en gammel tør kiks som jeg kom til at grine Mie! Hvor er det fantastisk Freddie!!! Emil! Hahaha! Det ham for penge for at grine folk op i deres åbne ansigt! Pia! Cool Tina! Godt gået Freddie

 

Hej Freddie,
Ta for en glimrende indsats med at sætte skub i lattermusklerne hos os alle.
Mvh Charlotte Lindholm,
VL-gruppe 18 Dansk Selskab for Virksomhedsledelse

 

Tak for sidst… hvor var det VEDERKVÆGENDE at grine ;))))))))))))))))

Bedste hilsner ANNETTE BERG Sognepræst

 

Tak for sidst, det var en rigtig god oplevelse da du var ude til vores familiefest

Fatma (42 piger/damer fra Tyrkiet)

 

Hej Freddie. 1000 tak for rigtig god underholdning i går aftes. Det var alle tiders.

Espen KAMCO A/S

 

Roooooooooooos

Hej freddie, tak fordi du igår løftede vores polderaben til et langt højere niveau. Vi kørte på hele natten, og DU blev nævnt ofte, os her til morgen. Vil anbefale dig til andre.

Mvh Rasmus /-D ti hi hi hi

 

Det er jo Latterkongen som står uden for Frederiksberg Have.

Tusind tak for en dejlig oplevelse til min 60 års fødselsdag for 5 år siden i Ishøj Golfklub

Mette Poulsen.

 

Mødt i Superbrugsen Stenlille.

Tak for en sjov oplevelse til min niece 18 år fødselsdag i sommer på dyrehavebakken.

 

Takker for et sjovt arrangement :o)

Hanne Rasmussen, Landsforeningen  for Fleks- og Skånejobbere.

 

Tusind tak for hjælpen og fleksibilitet på dagn.

Nete Bækgaard IDA Comedy Night

 

Sluttede med et brag sammen med de dejligste veninder! Et besøg af Latterkongen fuldendte da lige dagen. Hold nu kæft man.. Jeg har stadig ondt i maven af at grine så meget. Tak til alle der gjorde min dag uforglemmelig. Kunne ikke ønske mig en bedre 21års fødselsdag. Sandra

Hej Freddie

Tak for sidst. Jeg var med til polterabend i parken ved Forum, hvor du holdt latterevent for os. Det var sjovt :-)

Jeg holder 40-års fødselsdag for vennerne, 14 stk, lørdag den 10. oktober.  Ville du evt. have mulighed for det, og hvad ville det koste? Vh Kristian

 

Hej Freddie.

Selv tak for et dejligt arrangement. Aftenen efterfølgende foregik privat med grillning osv. Der blev grinet rigtig meget og med mange referencer til latterarrangementet, så det var lige hvad vi havde håbet på. Vi er desuden sikre på at vi med et smil/grin indbyrdes vil minde hinanden om arrangementet lang tid fremover.

Jeppe Sønderjyllands Revision

 

Tak for en dejlig polterabend i Virum, det var over alt forventning, jeg ringer igen. Jani

 

Kære Freddie,

Mine kollegaer og jeg synes faktisk, at det var et fantastisk sjovt indslag, så du gjorde det rigtig godt. Tak for det. Så mon ikke, det kommer til at give flere opgaver til dig.

Ha´ en fantastisk dag.

DBH Signe NNE Pharmaplan

Hej Freddie.
Jeg vil gerne sige tusind tak for i går. Det var et virkelig festligt indslag til Lones polterabend og vi levede højt på oplevelsen resten af dagen. Det var fedt.
Mvh Ditte

Tak til Christina for en super dag. Ingen sag at blive 50, når Latterkongen kommer forbi. Lotte

 

Polterabend

 

Tusind tak for en rigtig god aften - de amerikanske udvekslingsstuderende var meget begejstrede. Vi skriver nok til dig igen til februar. Sarah

De Uhelbredelige? (3:6) sent 1. gang 29 september 2014 kl. 20:45 på DR1.

Her sender vi en masse lykke latter og kærlighed til Dorte

 

 

 

Følgende har haft besøg af Latterkongen® event

 1001 Perle - 12 drenge holder julefrokost - 125 års fødselsdag Sundbrovej  Ny Nyby Svendborg - 18 års Fødselsdag Skotterugade Nørrebro - 18 års fødselsdag under træerne på Dyrehavebakken - 2 fra 9 klasse om latter på Absalons Skole - 2 X 40 års Fødselsdag Festsalen Sønder Jernbanevej Hillerød - 2 X 80 års fødselsdag Sørup Herregård - 20 års fødselsdag Blegmdamsvej - 21 års fødselsdag Slagelsevej Næstved - 25 års Fødselsdag Marstalsgade København Ø - 25 Års fødselsdag Mosevej, Risskov - 29 års fødselsdag Kringelholm Gilleje - 3 X 13 års fødselsdag  Jyllingeve Vanløse - 30 års fødselsdag Kulturstaldene Onkel Dannys Plads - 30 års fødselsdag Rye Byvej, Rye, Gørlev - 30 års fødselsdag Valby Parken - 31 års fødselsdag Solrød Strand - 35 & 40 Års fødselsdag Skotterupgade København N - 35 års fødselsdag Soldugvej Kastrup - 39 års fødselsdag  Skullbjerg Rungsted Kyst - 3F Kastrup - 3G medielinjen Christianshavns Gymnasium - 40 og 50 års fødselsdag Christianhavn Beboerhus - 40 års Fødelsdag Kirke Hyllinge - 40 års Fødseldag Egevej Hørsholm - 40 Års fødselsdag  Bohusvej Ålsgårde - 40 Års fødselsdag Engtoften Osted - 40 års fødselsdag Heksehøjen Næstved - 40 Års fødselsdag i Stationsvej Faxe - 40 års Fødselsdag Nordahl Griegs Vej Gladsaxe - 40 Års Fødselsdag Otte Ruds vej Odense - 40 års fødselsdag Parmagade København S - 40 Års fødselsdag Rudersdahl - 40 års fødselsdag Teglevej Baldersbrønde - 40 års fødselsdag Tingsted Forsamlingshus Nykøbing F - 40 års fødselsdag Valdemarsgade København - 40 års Fødselsdag Vin Secialisten Køge - 5 Gutterre Jydeholmen Vanløse - 50 års Fødselsdag Grøftestykkerne i Næstved - 50 års fødselsdag Lurendalvej Lurendal - 50 års fødselsdag og 25 års jubilæum Beboerhuset Carl Jacobsensvej Valby - 50 års fødselsdag Varnæsvej Varnæs, Aabenraa - 50, 60 og 70 års fødselsdag  Skullbjerg Gevinge - 60 rs fødselsdag Under hatte Korsør - 60 Års Fødselsdag Ahlgade Holbæk - 60 års fødselsdag Elinge Lyng Vig - 60 års fødselsdag Halling Forsamlingshus Hornslet - 60 Års fødselsdag Logen Nexus Holbæk - 60 års fødselsdag på Ellegården - 62 års Fødselsdag Hollandsvej i Lyngby - 7 mænd Amager Boulevard København S - 70 års fødselsdag Frøvænget Taastrup - 80 års fødselsdag - A - Z  Herning - Abbott Danmark - ACO Nordic A/S - ADI Global Distribution - Advokatfirmaet Larsen og Ricard - A-Huset Tølløse - Aktivitetscentret Sundholm - Aktivitetscentret Teglværksparken - ALECTIA A/S - ALK-ABELLO, Helsinge - Amrop - Amtssygehuset Gentofte - Anders 30 års fødselsdag Bagsvær Hovedgade - Anndelboligfællesskabet Fællen Holbæk - Anne 55 år fødselsdag Nansensgade - Anne-Mariegården - Antibody Shop A/S - AP-pension København Ø - Arken - ASE - Askovgården skole - Asnæs Apotek - Atec A/S Ballerup - Atradius - Autisme Center Vestsjælland (ACV), - Avokatsamfundet - BankInvest - Banque Internationale à Luxembourg Bank Danmark A/S - Bastian Bar & Natklub Odder - Beskæftigelsesministeriets Administrations Center, BAC Personaleforening - Better Place - BG-bank, København - Bilia Kastrup - Bilia Personvogne A/S, Nærum - Bille & Buch-Andersen A/S - Bispebjerg Hospital Dermatologisk Afdeling - Bjergstedvej Snertinge - Boas Dental ApS - Bolig Næstved - Bombay Club København - Bramsnæsvigskolen - Bryggergården - Demenscenter København V - Bryllop Jungshoved forsamlingshus - Bryllup - Bryllup Karensmindeskolen Støvring - Brødrene Wiuff A/S - Brøndby Kommune Social og Sundhedsforvaltningen - Brøndby Stilladser ApS - Brøndbystrand Skolen - BT, Berlingske Media - BYGGE Centrum - Bygholm Landbrugsskole - Bygmester Karl Ejner Nielsen - By-lenn - Bysted A/S - Børne og Familiecenter Guldborgsund - Børne- og Ungdomspsykiatrisk afd.Odense Universitetshospital - Børnecancerfondens 24 timers cykelmarathon Farum Park - Børnegården Gredstedbro - Børnehaven Ahornhuset - Børnehaven Egebjerget - Børnehaven Myretuen Odense - Børnehaven Myretuen Roskilde - Børnehuset Bøgely - Børnehuset Hasselvang, Næstved - Børnehuset Hyldemosen, Herlev - Børnehuset Regnbuen Køge - Børnehuset Rosenly Glostrup - Børnehuset Toften - Børnehuset Ørnen - Børneinstitiutionen Nova Greve - Børneinstitutionen Æblehaven - C.K. Environment A/S - Call2Day - Calpaldi.dk - CASANOVA Møbler - Cassiopeia Gentofte - CCL Label A/S - CEDERROTH A/S Firmafest - Center for Job og Oplevelse - Center for Park og Natur Københavns Kommune - Center for Sundhed - Center for Sundhed og Omsorg, Plejecenter Smedegade - Center for Sundhed og Omsorg, Plejecenter Smedegade - Chr. Hansen A/S - Christian D 4 Børnehave, Kastrup - Clever A/S - CL-Klubben Køge - Club Burn - Cocktailsparty Møsehøjvej Charlottendlund - Coloplast Humlebæk - Commentor A/S - Copenhagen Business School - Daginstitution Krudthuset Gørlev - Danbolig Gilleleje - Danfoss A/S - Danmarks Socialdemokratiske Ungdom et Voksen Pædagogisk Grundkursus på Metalskolen - Dansefest 10 års bryllupsdag Byvej Tureby - Dansk Handica Forbund Svendborg - Dansk Industri - Dansk Industri - "Dansk Selskab for Virksomhedsledelse
VL-gruppe 18" - Danske bank Christians afdeling - Danske Bank Helsingør Afdeling - Danske Bank Invenstering Direkte - Danske Bank Lyngby - Danske Handicaporganisationer - Daruplund Roskilde - Datea Lyngby - De Uovervindelige Korsør - Deloitte - Deloitte Consulting - Den 11. time på DR2 direkte - Den integrerede institution Riiset - Den Sociale Virksomhed Saxenhøj - Den Økologiske Produktionsskole - Denmark: DIS - Danish Institute for Study Abroad - Det Danske Sejderkorps Tårnby - DIS • Danish Institute for Study Abroad - DMDC Globeshare, Novo Nordisk A/S - DONG Energy Oil & Gas - DONG Energy Power - Dr Anne-Marie Centret Plejehjemmet Frederiksberg - Drenge 21-22 år - Drenge loge Arnold Nielsens Boulevard Hvidovre - Drengedag Elsdyrsgade København K - Drengeklub - DSB Tours Bookingdept - DUI leg og Virke - Duris Autocenter - Dyrup A/S - EasyTranslate A/S - Egmontgårdens Vuggestue København - Ejendomsmægler Poul Erik Bech Køge - EnergiTjenesten - Enheden for Brugerundersøgelser Frederiksberg Hospital - Eniro Danmark A/S - Eplehuset - Espergærge Fysiotrapi I/S - Esprit de Corp Denmark A/S - Esprit de Corp Denmark A/S - Esselte - Estate Amager, Tårnby & Kastrup - Estate Valby/SV - EUEOSPAR Horne - EURO-ALARM A/S - Event Amsterdamvej, København S - Event for 3 Gl. Haraskovvej - Event for 7 piger Frederiks Torv Hillerød - Event for amazonas regnskoven i Ecuador - Event Group ApS - Event med 10 unge mennesker Vesterfælledvej København V - Exel Denmark A/S - Extreme Art - Face Media - Fakta Bording - Fakultetssekretariatet - Familiestyrelsen - Faxehus Efterskole - Fazer Amica Danmark A/S - Fazer Food Services A/S - Fazer/Amica - FC Damsø - Fest for 45 piger fra Tyrkiet i Albertslund - Film og Medievidnskab Vidio optagelse - Filmoptagelse i Trørød Hegn Vedbæk med CC - Fitness World Farum Park - Fodboldafslutnings klubhuset Slagelse Boldklub & Idrætsforening - Foreningen Gifted Children Danmark. - Foreninger - "Forskningscenter for Arbejdsmarkeds- og Organisationsstudier
Sociologisk Institut" - Forstæderens bank Taastrup, Erhvervs- og Investeringscente - Foss Hillerød - Frederiksberg Kommune Ejendomscervice - Frederiksberg Kommunes børnehus Sokkelunde - FREJA af 1631 Håndbold 1-2 hold damer - Freudenberg Simrit A/S - Fritidsklubben Frit 16  Næstved - FTZ Autodele & Værktøj - Fyraftenslatter - Fyraftenslatter - Fyraftenslatter - Fælles polterabend Birkemosevej Sønder-Omme - Fødselsdag  StøverivejKøge - Fødselsdag Ellegårdsvænge Gentofte - Fødselsdage 5, 11, 13, 18, 20, 23, 28, 30, 31, 38, 40, 45, 50, 51, 52, 55, 60, 70, 75, 80 og 85 - Fødselsdagsgave til 2 gymnaieelever Gartnervang Roskilde - Føtex Fiksetorvet - Gadefest i Nansensgade - Gak gak i Tønder gågade - Generalforsamlinger - Gentofte Kommune Pleje og Sundhed - Georgia-Pacific Nordic - Gfish ApS - Glenco A/S - Glenco A/S Anlæg,Øst - Glitter Aps København - GLOBAL-Network Valby - Hvidovre - GN Resound - GN ReSound A/S - Goodmorning Technology - Gottlieb & Co. - Granard - Greenwood Engineering A/S - Grethe 85 år fødselsdag Nørre Farimagsgade - Greve Kommune Familieværksted - Greve Pigegarde - Grænse festen Kruså - Guldberg Skole - GWT Fondsmæglerselskab A/S , GWT Technologies ApS - Gymnasiefællesskabet - Gæstelatter i Kolonihave Østerbro Latterklub - Gæstelatter i Paradisco Latterklub - Gæstelatter i Valby Latterklub - Gæstelatter i Vesterbro Latterklub - Gæstelatter i Østerbro Latterklub - Gæstelatter i Ålborg Latterklub - H. C. Andersens skolen - H. Lundbeck A/S - H. Lundbeck A/S - HA(jur.) Intro hold 2014 CBS - Hagen-Gruppen A/S - Hair & Beauty Design - HAIRTOOLS ApS - Halsnæs Kommune - Handelsskolen København Nord, Hillerød - Handicapcenter København - Haslev Idrætsefterskole - Havneskolen Østerbro - Hennes & Mauritz Horsens - Hennes & Mauritz Århus - Herlev Gymnasium - Herlev Kommune - Herlufsholm Skole og Gods - Herstedøster Idræts Klub - Hjemmeplejen Måløv - Hjemmeplejen Søborg Gilleleje - ?Hjemmesygeplejersker Furesø Kommune - Hjemmeværnet 6701 Vallensbæk - HK Handel Østjylland - HK klubben Alka Forsikring - HK Privat Tandklinikassistentet - HK Trafik & Jernbane - HO HO Weekend i Rørvig - Holbæk Private Realskole - Holmegårdsskolen Hvidovre - Home Kgs. Lyngby & Home Holte - Hovedstadens Røde Kors - Hovedstadens Røde Kors - HTS - Humor mod Aids København - Husene på Frydendalsvej - Huset NO.7 Herning - Husqvarna Construction Products Danmark A/S - Hærens Officersskole  - Hærhjemmeværnsdistrikt Vendsyssel - Håndboldklub København - I/S Nordforbrænding - IDA Comedy Night Odense - IDE Møbler Glostrup - Idrætshuset,Hørsholmgade - Ikea - IKK Festival 2015 under Instituttet for Kunst og Kulturvidenskab på KU. - Impact Speak - Implement Consulting Group - Indre By Latterklub - Ingeniører uden grænser (IUG) - Ingleby Farms & Forests A/S - Intrum Justitia A/S - Invacare A/S - IT-Universitetet - Iver C Weilbach & Co. A/S - Iværksætter-event  I-DNA - Janne 50 års fødselsdag Smørumvej Brønshøj - JCI FK2014 BATTLE på grin’ern - JJW Arkitekterne Frederiksberg - Jobcenter Ballerup - Jobcentret Holstebro - Jobcentret København - Josephine Schneiders Børnehjem - Julefrokost - Julefrokost Beautyboxen - Julefrokost for 5 piger - Julefrokost for 7 drenge på Hvidovrevej i Rødovre - Julefrokost H. C. Ørsted Vej Frederiksberg - Julefrokost i et fiktiv firma i Valby (Firmajulefrokosten) - Julefrokost Skovsvinget Fredensborg - Julegave til familei Egevang, Egebjerg, Nykøbing Sj. - Jysk Landbrugsrådgivning - KAB-Bolig ,Sjælør - Kalundborg Golfklub - Kalundborg Tandlæge Center - Kamco A/S Odense - KAT Klubben for aktive kvinder - Kaufmann Rødovre Centrum - Keelberg Advokaterne Odense - Kegnæs Friskole på ALS - KEOPS A/S - KH Handel Østjylland - Kirkebjerg Skole - Kirkens Korshær varmestue. Christianshavn - Fedtekælderen - KL Kommunernes Landsforening - Klub Vest Allerød - Kobber Bryllup - Kobberbryllop Adalsvej Dyrup - Komfimation i Jonstrup - Komfimations fester - Kommunikationscentret Hillerød - Komsammen Køng Lundby - Konfimation Hereford Steakhouse Taastrup - Konfimation Holme Olstrup forsamlingshus - Konfimation Resturent Big Due Farum - Konfimation Ryttergården/Hestestalden Pederstrup Ballerup - Konfimation Søblink Sorø - Konfirmation Borup - Konfirmation Borup - Konfirmation Galjebakken Torv - Konfirmation Holbæk - Konfirmation Hotel Frederik d.2 Slagelse - Konfirmation Kirke Såby - Konfirmation Rødovre - Konfirmation Ølstykke - "Kontor for Økonomi og Resultater
Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen" - Kopenhagen Fur - Kordrengenes julefrokost - KPMG - KPMG - Kriminalforsorgens Uddannelses Center Julefrokost - Krogerup Højskole - Kromann Reumert - Kromann Reumert - Kræftens Bekæmpelsen - KUA Njalsgade 76 - Kulturnatten 2003 - Kunde & Co. A/S - Kursuslex - Kvinder fra Give og omegn - København Vestegns Politi - Københavneren, Helsingør - Københavns Kommune, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen - Københavns Politi Advokatur Amager - Københavns Politi Orkester - Københavns Sprogcenter - Københavns Universitet Økonomisk Institut Ruskoordineringen - Køge Bugt Privatskole - Køgevejens Ungdomshus Hvidovre - Ladies Circle Danmark - Lady Chamber - Landsforeningen af Fleks- og Skånejobbere - Lars og Co. på Nova FM - Latterby Latterklub - Latterens verdensdag medarrangør 2004, 2005 og 2006 - Lattergymnastik på studenterhuset - Latterkongens Skovtur 2004 i Frederiksberg Have - Latterkongens skovtur i Frederiksberg have 2004, 2005, 2006, 2008 ,2009  og 2010 - Latterpost Latterklub for ansatte i Post Danmark A/S - Lifeclub Roskilde - LINEX - LO Skolen Vinterskolen - LOF Helsingør - Loge for piger - Loge nr. 23 Christian den 4. I.O.O.F Amager - Logemøde Alleen Kastrup - Logistik Gruppen A/S - Lokalcentret Christianshavn - Luthersk Ungdom - Lyngby Privatskole 8B - Lyngby Svømmeklub, Rosenhaven Valby - Lægemiddelstyrelsen afdeling for forbruger sikkerhed - Lægesekretærelever  konference - Made In Valby ApS - MAN Diesel A/S Julefrokost - Mande Frokostklub - Mandeloge Banegårdspladsen København - Mandeloge i Grøndalscentret - Mandeloge Sankt Gertrud Stræde 5, København K - Mandeloge Solsikkemarken, Solrød Strand - Markus og Magnus 2 X 18 års fødselsdag Det Rytmiske Musikkonservatorium - Matas sommerfest - Med i TV udsendelsen For enhver pris - Mediabroker - Medtronic A/S - Mere latter i hverdagen , Lykkebovej , Valby - Metroselskabet I/S - Mexibar, Elmegade - Miljøministeriets Personaleforeningen Solsikken - Mofibo Books ApS - Molo Kids A/S - Montdor - Morgenhyrderne, Radio 100FM - Morgenhyrderne, Radio 100FM - MTHøjgaard - Multidata Julefrokost - Muskelsvindfonden - Naturgas Fyn Koncernen - NCC - Nettet i Lyngby - Ni'mat - luksus i huset - Niras - NIRAS A/S - Niros Communications A/S - NNE Pharmaplan - Nodea, Taastrup Afdeling - Noise PR Lifestyle - Nord Gruppen ApS - Nordea A/S CM & Online Development - Nordea Bank Danmark A/S Privatkundeafdelingen - Nordea Bank Danmark A/S Region Køge - Nordea, Trade Finance - Nordisk Isolering - Nordstrandens Fritidshjem - Novo Nordisk, Dansk Folke Ferie Karabæksminde - Novo Nordisk, Engineering, Klippan, Sverige - Novo Nordisk, Sonnerupgård Gods,  Hvalsø - Novo Nordisk, Sørup Herregård - Nykredit Greve - Næstved Kommune - Nørre-Nebel skole  1 skoledag grundskolen - Nørre-Nebel skole  1 skoledag overbygningen - Observer - Ollerrup Efterskole Party hardy - Onford Research - Opland Landskabsarkitekter Aps - Optimistforeningen, Borgerforenings Hus Nyborg - Orbicon A/S - Ordblindeinstittutet 75 års jubilæum - Palermo - Park Inn Copenhagen Airport - Partitas Grafiske Venner - Personaleforening Rådhuset Gunesø - Personaleudflugt Støberihallen - PFA kundecenter - Philip Morris - Pige loge Sankelmarksgade København V - Pige loge Ålandsgade København S - pige spejder i Grandtoppen Hvalsø - Pigeaften Østergade Give - Pigeklub i Hvidovre - Pigeklub Sydskråningen Kongens Lyngby - Pigeklub Teglholmgade København SV - Pigeloge Æblestien Sundby - Piger som skal fordybes, Ebbes Lyng Sjællands Odde - Pilegårdsskolen - Polteabend Magrethesvej Slagelse - Polteraben Jernbane Alle Vanløse - Polteraben Kongens have - Polterabend  St. regnegade København K - Polterabend Adelsvej Næstved - Polterabend Ageren Mogenstrup - Polterabend Agervænget Regstrup - Polterabend Aggersundvej Aars - Polterabend Amerikavej Vesterbro - Polterabend Angar anlæg ved Angar kirke Odense - Polterabend Arkonagade, København V - Polterabend Avedøregårdsvej Hvidovre - Polterabend Baggård Læderstrædet København K - Polterabend Bakkehusene Hørsholm - Polterabend Ballonparken Amager Fælled - Polterabend Beboerhuset Christianshavn - Polterabend Beboerhuset Christianshavn - Polterabend Beboerlokale Gunnekær i Rødovere - Polterabend Belgiensgade København S - Polterabend Bernhard Bangs Alle, Frederiksberg - Polterabend Billesvej Nykøbing Sjælland - Polterabend Birkevej Tølløse - Polterabend Bjellekjærvej Søsum Veksø - Polterabend Bjørnebakken Hillerød - Polterabend Blankavej - Polterabend Boderupvej Eskilstrup - Polterabend Brumleby Københvn Ø - Polterabend Bysøstrædet Holbæk - Polterabend Cafe Guldhornene København K - Polterabend Chr. Wintersvej Næstved - Polterabend Dag Hammerskjöld Alle København Ø - Polterabend Damhusengen - Polterabend Delfinvej Odder - Polterabend Det norske Hus København S - Polterabend Dueholmvej Løsning - Polterabend Dyrehaven ved røde port - Polterabend Døjringevej Munke Bjergby - Polterabend Dåstrup Hulvej Dåstrup - Polterabend Egedalsvænget Kokkedal - Polterabend Elmeparken Næstved - Polterabend Engerødsvej Helsinge - Polterabend Enghaven Stenlille - Polterabend Engvej, Kalundborg - Polterabend Etterbjergvej Slagelse - Polterabend Fabrikvej Svebølle - Polterabend Faklens Kvarter Albertslund - Polterabend Farsøvej Tårnby - Polterabend Festlokale Præstøvej Næstved - Polterabend Findingevej Findinge Ringe - Polterabend Finsensvej Frederiksberg - Polterabend Fjællebropladsen Holløsevej - Polterabend for kvinder - Polterabend for mænd - Polterabend Frederiksberg Have - Polterabend Frederiksberg Have - Polterabend Frederiksberg Have - Polterabend Frederiksberg Teater - Polterabend Frederiksborggade København K - Polterabend Friskohuset Århus - Polterabend Fruegade Slagelse - Polterabend Frydenstrands Alle Hvidovre - Polterabend Fuglevadsvej Kongens Lyngby - Polterabend Fælledparken - Polterabend Fælledparken København Ø - Polterabend Fælledparken København Ø - Polterabend fælles - Polterabend Gammel Konge vej København V - Polterabend Genforeningspladsen NV - Polterabend Gondolvej Jyllinge - Polterabend GothersgadeKøbenhavn K - Polterabend Granbakken, Hillerød - Polterabend Grandtoppen Hvalsø - Polterabend grønt område ved Forum - Polterabend H.C. Ørsteds Vej, Frederiksberg - Polterabend H: C. Ørsted Parken - Polterabend Hadsten Alle Hvidovre - Polterabend Halmtorvet - Polterabend Halmtorvet København V - Polterabend Hasselvej Sønder-Omme - Polterabend Havevej Hørsholm - Polterabend Havløkkevej Køge - Polterabend Havnearken Islandbrygge - Polterabend Havneparken - Polterabend Havneparken - Polterabend Hedehusene - Polterabend Hedelyparken Greve Strand - Polterabend Herluf Trolles Gade København K - Polterabend Herstedvand bjerget - Polterabend Hjelmsgade Østerbro - Polterabend Hollands Alle København S - Polterabend Holmen København K - Polterabend Holstedparken Brøndby Strand - Polterabend Horsevænget Hillerød - Polterabend Hovedgaden Regstrup - Polterabend Hovedgaden Svinninge - Polterabend Humlevænget Haslev - Polterabend Hvidovregade Hvidovre - Polterabend Ingrid Jespersens Gymnaieskole - Polterabend Johannevej Holbæk - Polterabend Julius Bloms gade, Nørrebro - Polterabend Jyllands Alle Højbjerg - Polterabend Kajakvej Jyllinge - Polterabend Keglens Kvarte Flyng - Polterabend Kingosgade København V - Polterabend Kirstinehøj Kastrup - Polterabend Kongens Have - Polterabend Kongens Have - Polterabend Kongens have - Polterabend Kongens Have - Polterabend Kongens Have - Polterabend Kongens Have - Polterabend Kongens Have - Polterabend Kongshøjvej Odense - Polterabend Københavns Kulturcenter - Polterabend Køgevej , Ringsted - Polterabend Køgevej Roskilde - Polterabend Lergravsparken København S - Polterabend Linnesgade københavn K - Polterabend Lundekrogen Hellerup - Polterabend Lærkevej Randers NØ - Polterabend Magrethevænget Vallensbæk - Polterabend Mimersgade Nørrebro - Polterabend Mimersgade Nørrebro - Polterabend Muldager Brøndby - Polterabend Mågevej København NV - Polterabend Nattergalevej Holbæk - Polterabend Nedergade Odense - Polterabend Niels Juelsvej, Solrød Strand - Polterabend Nimbusparken Frederiksberg - Polterabend Nordre Fasanvej Frederiksberg - Polterabend Norsgade Aarhus - Polterabend Nyhavn ved Ankeret - Polterabend Nyvej , Frederiksberg - Polterabend Næsbyvej Rødovre - Polterabend Nørre Alle København N - Polterabend Nørrebrogade  København N - Polterabend Nørrebrogade København N - Polterabend Nørrebroparken - Polterabend Nørregade ,Horsens - Polterabend Obovej Næstved - Polterabend Osted, Lejre - Polterabend Otto Krabbes Plads Københvan V - Polterabend Ovengaden neden Vandet - Polterabend P. Knudsensgade København SV - Polterabend Prøvestensbroen , København s - Polterabend Radisson Blu Scandinavia - Polterabend Rahbeks Alle København V - Polterabend Ravnsborgvej Køge - Polterabend Rebæk Søpark Hvidovre - Polterabend Refshalevej København K - Polterabend Rektorparken København SV - Polterabend Restaurant Lynetten København K - Polterabend Richard Mortensens Vej København S - Polterabend Risbyholm Herregaard - Polterabend Roskildevej, i Rødovre - Polterabend Roskildevænget Roskilde - Polterabend Røde Mølle Fåborgvej Svendborg - Polterabend Rømøparken Slagelse - Polterabend Rørholmsgade København K - Polterabend Rørlykken Herlev - Polterabend Sandvejbanken Korsør - Polterabend Sankt Thomas Alle, Frederiksberg - Polterabend Sankt Thomas Plads Frederiksberg - Polterabend Scandic Hotel Coenhagen - Polterabend Sejderhytten, Lindevej Ruds Vedby - Polterabend Sjællandsgade København N - Polterabend Skjolds Plads, København N - Polterabend Skovmærkevej, Ringe - Polterabend Skovriddergårdsvej Virum - Polterabend Skovsøen Fruens Bøge - Polterabend Skriverhusene Albertslund - Polterabend Slagelse Super bowlingcenter - Polterabend Smalagervej Fredericia - Polterabend Smallegade Frederiksberg - Polterabend Smedekærvej Kastrup - Polterabend Smyrnavej København S - Polterabend Snedronningevej Herlev - Polterabend Store Strandstræde København k - Polterabend Strandfogedvej  Nakskov - Polterabend Strandjægervej Dragør - Polterabend Strandparken Holbæk - Polterabend Stranvejen Fredericia - Polterabend Strøbyholm Hvidovre - Polterabend Stærevej København NV - Polterabend Størlingevej Tappernøje - Polterabend Sundkrogskaj Østerbro - Polterabend Søhøj Karlslunde - Polterabend Søndermarken - Polterabend Søndermarken Frederiksberg - Polterabend Søndermarksvej Vordingborg - Polterabend Søvejen Jerslev Sj. - Polterabend Tangevej Skovlunde - Polterabend The Old Irish Pub Slagelse - Polterabend Thorvalsens Have Slagelse - Polterabend Tietgens Alle Odense M - Polterabend Tinghøjvej Søborg - Polterabend Tjærebyvej Tjæreby - Polterabend Tofteaaasen Hvissinge - Polterabend Toldbodgade København K - Polterabend Torkel Badensvej , Hellerup - Polterabend Torvevej Skovlunde - Polterabend Tryggevældevej Brønshøj - Polterabend Tårnvej Rødovre - Polterabend Valbyarken - Polterabend Valdemar Sejrsvej Holbæk - Polterabend Valdemarsgade København V - Polterabend Vangeleddet Vordingborg - Polterabend Vennemindevej København Ø - Polterabend Vermehrensvej Ringsted - Polterabend Vester Farimarksgade København V - Polterabend Waerhoesvej Brædstrup - Polterabend Weidekampsgade København S - Polterabend Wildersgade København k - Polterabend Wilkenvej Frederiksberg - Polterabend Æbeløgade København Ø - Polterabend Ærtebjergvej Tjæreby Skælskør - Polterabend Ørstedparken - Polterabend Østergade København - Polterabend Østerrbrogade København - Polterabend Ålekistevej - Polterabend, D.B.Dirchsens Alle, Dragør - Polterabene Hørning Hallen - Polteranend Hildursgade København Ø - Polterbend Veronikavej Rødovre - PopFM - Porsaco A/S - Post Danmark A/S Erhvers Kunder Seminar - Post Danmark A/S Erhvervs Kunder - Post Danmark A/S Finans og Økonomi - Post Danmark A/S Postområdet VØ - POWER lyd og latter - Prime A/S - Privatsikring A/S - Procesbevillingsnævnet - Produktionshøjskolen Greve og Høje-Taastrup - Profdoc A/S - Professionshøjskolen UCC, Hillerød - Profil Optik Næstved - Project PlanB - Pædagogisk psykologisk rådgivning, Hvidovre - Påskefrokost Sønder Boulevard København V - Påskefrokost Tagensvej, København N - Påskekomsammen Silkeborg - Q8 Kuwait Petroleum (Danmark) A/S - Quintiles Danmark - Radio 24SYV Nattevagten - Radio Energy (NRJ) - Radio Horsens - Radio Rødovre, - "Radio Vesterbro ""G-PUNKTET""" - Red Barnet Ungdom - Red Barnet Ungdom kursustræf - Revisionsfirmaet Albrechtsen - RFIF Idrætsforening - Rigshospitalet, Kirurgisk gastroenterologisk Klinik - Ringsted , Støtte- og Aktivitetscenter - Rockwool sommerfest på Lederborg - Roskilde amt Sygehus - Roskilde Bowling Center - Roskilde Sygehus Plastikkirurgisk afdeling - Rotaract Danmark Frederiksberg - Rotary Sct. Jacob Ballerup - Rotary Sorø afdeling - Saint Tropez - Sakskøbing Handicapområdet Guldborgsund Kommune. Bo og Naboskab - Sanistål A/S - Sankt Hans, Psykiatrisk Center - Scanmodul A/S - Sct. Hansgade Vuggestue Roskilde - SELANDIA - CENTER FOR ERHVERVSRETTET UDDANNELSE, - Semenar Novo Nordisk Engineering, Klippan, Sverige - SFO Søndersøskolen Værløse - Siemens A/S - Sinply Cooking ApS - Skandinavisk Data Center A/S, Ballerup - Skanol A/S - Skanska Danmark A/S - Skanska Øresund København - SKAT Afgørelser - Moms og Afgifter Højbjerg - Skolerne i Boserup Dagskolen Boserup - Skovtur Ulvedalene Dyrehaven - Sky Clup Aabenraa - Slagelse Kommune Kultur og Fritid - Slagelse Politi - Slivan Roskilde - Socialpsykiatrien Brønderslev Kommune - Sofiegården, Næstelsø - Sogenfriskolen Lyngby - Solbakken Camping - Solsikken Integreret Dags institution - Sommer afslutning i Ålborg Latterklub - Sommerlatter i H.C. Ørstedparken 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012 - Soroptimist International  Næstved - Sorø Gymnatikefterskole - SOS-Børnebyerne - SOSU hjælere Søborg - Sparebøsseforeningen Cafe Grotten - Specialbørnehaven Valby - Sponser Latterevent til Latterens verdensdag 2005, 2006 og 2007 - SSP-Varde - Stafet for Livet – Dragør - Statens Institut for Folkesundhed - Stofrådgivningen - Storebældtskolen - Strøby Børnehave - Støttecentret Greve - Støttepædagoer Furesø Kommune - Sun Shemical A/S - Super 16 holdet - Super Best Herning - SuperBest Dragør - SuperGros A/S - Susannes 50 års Fødselsdag Sundby Boldklub - Svendborg Ungdomsskole - Sydbank Slagelse afdeling - Sygeplejegruppe Roskilde - Sygeplejerskeskolen Metropol i København - Sygeplejeskole  i Slagelse - Søborg Skole - Sølv bryllup - Sølvbryllop Skipperkroen Thunø - Sølvbryllup Bibliotekstorvet Albertslund - Sønderjyllands Revision (Padborg afd.) - Søndermarken - T26, NV - Tandlæge Carsten Daugaard - Tandlægerne Hausergaarden - Tandlægernes Data - Tandplejen Albertslund Kommune - Tandplejen Gripskov Kommune - Tarup Paarup IF’s gymnastikskole - Tarup Paarup IF’s gymnastikskole - Tarup Paarup IF’s gymnastikskole - TDC 118 København - TEC Ballerup - Telefonlatterklub - Tennisklub Restraunt Sejlklubberne Skovshoved Havn - Terma A/S - Thai Airways Internationa - Time Publishing ApS - Tisvilde Højskole, Halløj På badehotellet - Top Danmark - Top Danmark Ballerup - Torsdagstræf i Vig Præstegård - Torstorp Skole indskolingen - TP Radio - Transport- og Energiministeriet - Tre Falke Skolen - Tre Falke Skolen Frederiksberg - Trivselklub Hirsevej Husun - Tryg- Hensættelser, Byg - Tryg Skade Ballerup - Tryk Forsikring - Trørød Skole Vedbæk - "TV 3 ""For lækker til love""" - TV optagelse til Singleliv - Tøseklubben Rørmosevænget Allerød - Uddannelsescentret Nykær - Udendørs påske latter.. Og vi varmer os på en cafe bagefter - Udenrigsministeriet - UMS - Ungemødestedet, Næstved - Ungdomsklub i Slagelse - Unik System Design A/S - Universitetsradioen - UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT - Vaffelbageriet Tivoli - Vand og Affald - Vejen Handelsskole & Handelsgymnasium - Vennekomsammen Tinggårdshegnet Tune - Venner Skannerupvej Rødovre - Vestas Control Systems A/S - VHG Gynastik Vallekilde-Hørve - Viben Toftehaven Ballerup - Vikom Kursuscenter - Vorup Skole - Vuggestue Røde Rose 1 - Vuggestuen Lune Østerbro - Vuggestuen Tømmergrunden - Væksfonden - Welltec - Wonderful Copenhagen - Xstream A/S - Zentropa Filmbyen - Zueblin A/S - ZULU Comedy Fight Club 3 - finalen - Ældresagen KBH - Økonomi & Planlægning Næstved, Slagelse & Ringsted sygehuse - Øre-Næse-Halskirurgisk Afdeling , Køge Sygehus | - Øresundskolliget - Øresundsskolen - Ålholm Skole - Århus United - årlige herretur til Marielyst - Aase 80 års fødselsdag Kildemarksvej Næstved

Latterkongen® event, er afholdt følgende stæder:

Goodmorgen Technology - 3 Falke Skolen - 3F Kastrup - A - Z  Herning - Abel Cathrines Gade København V - Absalons Skole, Roskilde - Absalonsagade Sorø - Adalsvej Dyrup - Adelsvej Næstved - ADI Global Distribution - Advokatfirmaet Larsen og Ricard - Ageren, Næstved - Agerskov Kro og Hotel - Agervænget Regstrup - Aggersundvej, Aars - Ahlefeldtsgade - A-Huset Tølløse - Aktivitetscentret Teglværksparken - Aktivitetshuset Ældresagen KBH - Alfa People - Alhambravej, Frederiksberg - Alkestrupskolen, Tureby - Alleen Kastrup - Allégade 10 - Amager Boulevard , København S - Amager Boulevard København S - Amager Landevej Kastrup - Amager Strandpark - "Amager Strandpark ""Tiøren""" - Amager Strandpark Kælkebakken, 10øren - Amagerbro Frikirke - Amagerbrogade København S - Amagertorv - Amalie Skrams Allé Valby - Amalievej Frederiksberg - Amerika Plads, København Ø - Amsterdamvej, København S - Angar anlæg ved Angar kirke Odense - Ankerhus Seminarium Multisalen Sorø - Anndelboligfællesskabet Fællen - Anne-Mariegården - Antibody Shop A/S - AP-pension København Ø - Arkonagade, København V - Arnold Nielsens Boulevard Hvidovre - ASE Frederiksberg - Askovgården skole - Atec A/S Ballerup - Atradius - Auroravej Rødovre - Autoværksted - Avedøregårdsvej Hvidovre - Avokatsamfundet - Axel Heides Gade København S - Azeleavej Frederiksberg - B&V grunden - Badestuestrædet København K - Baggård Læderstrædet København K - Bagsværd Hovedgade Bagsværd - Bagsværd hovedgade, Bagsværd - Bakkehusene Hørsholm - Ballonparken Amager Fælled - Banegårdspladsen København - Bank - BankInvest - Banque Internationale à Luxembourg Bank Danmark A/S - Barkæret Herlev - BAROCK Nyhavn - Barsehøj, Hellerup - Bastian Bar & Natklub Odder - Beautyboxen Slagelse - Beboerhus Ligustervænget - Beboerhus Nordahl Griegsvej - Beboerhus Ålborg - Beboerhuset Carl Jacobsensvej Valby - Beboerhuset Christianshavn - Beboerlokale Amerikavej - Beboerlokale Brydes Alle - Beboerlokale Frederriksberg - Beboerlokale Gammel Kalkbrænderivej - Beboerlokale Gunnekær i Rødovere - Beboerlokale Krovænget - Beboerlokale Stefangade - Beboerlokale Sundby - Beboerlokale Vejlesøparken - Ben Websters Vej, Hundested - Ben Websters Vej, Købenjhavn SV - Benløse Kro - Bernhard Bangs Alle, Frederiksberg - Beskæftigelsesministeriets Administrations Center, BAC Personaleforening - Better Place - Bibliotetshaven - Bibliotetstorvet Albertslund - Big Bowl Valby - Big Brother huset - Bigårdsvej Kirke Hyllinge - Bilia Kastrup - Bilia Personvogne A/S, Nærum - Bille & Buch-Andersen A/S - Billesvej Nykøbing Sjælland - Birkemosevej Rødovre - Birkemosevej Sønder-Omme - Birkevej Tølløse - Bispebjerg Hospital - Bistroen, H.C. Andersens Boulevard - Bjellekjærvej Søsum Veksø - Bjergsted Rytmiske Musikskole - Bjergstedvej Snertinge - Bjørnebakken Hillerød - Black Box - Blankavej Valby - Blåbærlunden Greve - Blågårdsgade København N - Boas Dental ApS - Boderupvej Eskilstrup - Bording Forsamlingshus - Borgerforenings Hus Nyborg - Bostedet, Værløse - Bragesve Viborg - Brasseriet Klitgaard, Odense - Broager Glostrup - Brohusvej, Ålsgårde - Brumleby Københvn Ø - Bryggergården - Demenscenter København V - Bryghus Projektet Frederiksholms Kanal - Brødrene Wiuff A/S - Brøndby Kommune - Brøndby Stilladser ApS - Brøndbystrand Skolen - Brønderslev Hallerne - Brønshøj Parken - BT, Berlingske Media - Butikscenter Hyrdehøj - Byens Bridge, København K - BYGGE Centrum - Byggeplads - Bygholm landbrugsskole - Bypark Slagelse - Byparken Odense - Byparken Roskilde - Bysøstrædet Holbæk - Børnegården Gredstedbro - Børnehave - Børnehaven Ahornhuset - Børnehaven Egebjerget - Børnehus - Børnehuset Hyldemosen, Herlev - Børnehuset Perlen - Børnehuset Regnbuen Køge - Børneinstitutionen Æblehaven - C. F. Richsvej Frederiksberg - Cacabanca København - Cafe Caramel - Café GG - Cafe Guldhornene København K - Cafe Krudthuset - Cafe Oliver Næstved - Cafe PIN UP - Cafe Snekken Roskilde - Call2Day - Carl F A/S Næstved - CASANOVA Møbler Ringsted - Cassiopeia Gentofte - CEDERROTH A/S - Center for Park og Natur Københavns Kommune - CHARLOTTE AMMUNDSENS PLADS - Charlotte Munksvej København NV - Charlottenlund Fort - Chr. Hansen A/S - Chr. Wintersvej Næstved - Christian D 4 Børnehave, Kastrup - Christianhavn Beboerhus - Christianshavns Gymnasium - Cirkel K tankstationen Bolbro Odense V - Cirkus telt Kruså - Clever A/S - Club Burn - Coloplast Humlebæk - Comendo A/S - Commentor A/S - Comwell Korsør - Comwell Roskilde - Comwell Sorø Storkro - Comwell Sønderborg - Copenhagen Business School - CPH Gokard Pasteurvej København V - Crazy Daisy Ringsted - Cucaracha Bar - Cæciliavej Valby - D. Vestergaard A/S Skullbjerg - D.B.Dirchsens Alle, Dragør - Daginstitution Krudthuset Gørlev - Daginstitutionen - Dalgas Have Frederiksberg - Dalparken Gentofte - Damhusengen - Damhuskroen Rødovre - Damsøbadet - Danninghus Svendborg - Dansk Folke Ferie Karabæksminde - Dansk Industri - Dansk Industri København V - Danske Bank Girostrøget - Danske Bank Helsingør Afdeling - Danske Bank Lyngby - Daruplund Roskilde - Datea Lyngby - Delfinvej Odder - Deloitte - Deloitte Consulting - Den Danske Kro - Den fri Børnehave - Den grønne Sti Nørrebro - Den integrerede institution Riiset - Den Økologiske Produktionsskole - Denmark: DIS - Danish Institute for Study Abroad - Det Gamle Snedkerværksted - Det kongelige danske Haveselskab - Det Rytmiske Musikkonservatorium - DICKENS ALLE Søborg - Discotek Bombay Club - Docken Færgehavnsvej København - Doorn Alle Dragør - Dr Anne-Marie Centret Plejehjemmet Frederiksberg - DR2 - Dragør Fortet - Dragør Havn grønne område - Dragør skole - Drivhus Vallø - DSB Tours Bookingdept - Dueholmvej Løsning - Durrenshus Odense - Dydensgade København K - Dyrehaven - Dyrehaven Ulvedalene - Dyrehaven ved røde port - Døjringevej Munke Bjergby - Dåstrup Hulvej Dåstrup - EasyTranslate A/S - Ebbes Lyng Sjællands Odde - Egedalsvænget Kokkedal - Egevang, Egebjerg, Nykøbing Sj. - Egevej Hørsholm - Eggeslevmagle skole - Ejbyvænge Forsamlingshus - Ejerforeningen Gadevang - EKJ rådgivende ingeniører as - Elimlejeren Jægerspris - Ellegården - Ellegårdsvænge Gentofte - Ellkjær Lakcenter ApS - Elmeparken Næstved - Elsdyrsgade København K - Engerødsvej, Helsinge - Enghave Parken - Enghaven Stenlille - Engvej, Kalundborg - Eniro Danmark A/S - Esprit de Corp Denmark A/S - Esselte - Estate Valby/SV - Etterbjergvej Slagelse - EUEOSPAR Horne - Evavej Værløse - Extreme Art Rådhusstræde - Fabrikvej Svebølle - Face Media - Faklens Kvarter Albertslund - Falkenbergvænget Ålsgårde - Familiestyrelsen - Farre Forsamlingshus - Farsøvej, Kastrup - Farum Park - Farum Park ude - Farum sportbaner - Farum Squach, Farum Park - Farum Torv - Faxehus Efterskole - Feddet Camping - TopCamp Feddet, Feddet, Faxe - Feriekolonien Isøre - Feslokale Nordvest - Festhuset's Selskabslokaler Kvistgaard - Festlokale Albertslund - Festlokale Baldersbo Ballerup - Festlokale Brønshøj - Festlokale Farum - Festlokale Frederiksberg - Festlokale Hedemarksvej 6, Albertslund - Festlokale Jonstrup - Festlokale Måløv - Festlokale Næstved - Festlokale Odder - Festlokale Præstøvej Næstved - Festlokale Rødovre - Festlokale Tinghøjvej 64 - Festlokale Østerbro - Festlokalet Nørrebro - Festsalen Sønder Jernbanevej Hillerød - Filmbyen Avedøre - Findingevej Ringe - Finsensvej Frederiksberg - Fiolstrædet København K - Firma - Firma inde - First Hotel Grand Odense - First Hotel Skt. Petri - Fitnes.dk, Friskohuset Aarhus - Fjællebropladsen Holløsevej - Flintemosevej Tappernøje - Flintholm st - "Flæsketorvet ""www.soho.dk""" - Forpladsen Sct. Mortens Kirke - Forsamlingshus på OTTE RUDS VEJ - Forsamlingshus Sommerbyen - Forstæderens bank Taastrup, Erhvervs- og Investeringscente - Foss Hillerød - Fotograf Kim Wendt, København S - Fredens park - Fredensborg Golf Center - frederiks Torv Hillerød - Frederiksberg Have - Frederiksberg Hosital - Frederiksberg Kommunes børnehus Sokkelunde - Frederiksberg Slot - Frederiksberg Teater - Frederiksensvej Stege - Freezone-Catering - Freja klubhus - Freudenberg Simrit A/S - Frieslandsvej Dragør - Frilandsmuseets restaurant - Fritidsklub - Fruegade, Slagelse - Frydenhøjskolen - Frydenstrands Alle Hvidovre - Fuglevadsvej Kongens Lyngby - Funbowling Sønderborg - Fælled Parken - Fælledparken - Fælledparken København Ø - Fælledshus - Fælledvej København N - Fælleshus Værløse - Fælleshuset Frøvænget Taastrup - Fælleshuset Hermelinløkken - Fælleshuset Hvidstensparken - Fælleshuset Højager - Fælleshuset Høve Klitbo - Færgen Grøndsund - Følfodvej, København S - Føtex Fiksetorvet - Gadekærsvej Hillerød - Galgebakken beboerhus Albertslund - Galionsvej Købehavn K - Galleri i Rørholmsgade - Gammel Konge vej København V - Gammel Køge Landevej, Hvidovre - Gammel Lundtoftevej Lyngby - Gartnervang Roskilde - Gaunøvej Vallensbæk Strand - Genforeningspladsen, København NV - Gentofte Kommune Pleje og Sundhed - Gentofte Sportscenter - Gerdasvej Liseleje - GERLEV LEGEPARK - Gilleleje KursusCenter - Gl. Haraskovvej Værløse - Gl. Svebølle Forsamlingshus - Glenco A/S - Glenco A/S Anlæg,Øst - Glitter Aps København - Glostrup Idrætspark - GN Resound - Gondolvej Jyllinge - Goodmorning Technology - Gothersgade København K - Gothersgade, København K - Gottlieb & Co. - Granbakken Hillerød - Grandtoppen Hvalse - Grandtoppen Hvalsø - Greenwood Engineering A/S - Greve Kommune Familieværksted - Grøftestykkerne Næstved - Grønbjerg Hotel - Grøndal Centrets Teatercafe - Grøndal Grøndalscentret - Grønt område ved Forum - Grønt område ved Vestbadet - Guldberg Skole - Guldborgvej Frederiksberg - Gulerodshuset Næstved - GWT Fondsmæglerselskab A/S , GWT Technologies ApS - Gyldenrisvej København S - Gymastiksal Sorø - Gymnasiefællesskabet Roskilde - Gyvelvej Ringsted - Gågaden Tønder - Gården til Østerbrogade 50 - H. A. Dooses Vej Ringsted - H. C. Andersens skolen - H.C. Ørsted Parken - H.C. Ørsteds Vej, Frederiksberg - H/F Faste Batteri - Hadsten Alle, Hvidovre - Hadstrup Skole - HAIRTOOLS ApS - Halling Forsamlingshus Hornslet - Halmtorvet - Halmtorvet København V - Halmtorvet Københvn V - Hambros Alle Hellerup - Handelsfagskolen, Højbjerg - Handelsskolen København Nord, Hillerød - Harelssted Forsamlingshus - Hartmannsvej Gentofte - Haslev Idrætsefterskole - Hasselvej Sønder-Omme - Hausergaarden - Haveforeningen Nyvang - Havemarksvej Haslev - Havevej Hørsholm - Havløkkevej Køge - Havnearken Islandsbrygge - Havneparken - Havneparken Islands Brygge - Havrevænget Herfølge - Havrevænget Ølstykke - Hedelyparken Greve Strand - Hejrede Friluftsgård, Sakskøbing - Heksehøjen Næstved - Helsingør Håndværkere Sangforening - Hennes & Mauritz Horsens - Henrikshave Vedbæk - Hereford Steakhouse Taastrup - Herlev Gymnasium - Herlev Medborgerhus - Herluf Trolles Gade København K - Herlufsholm Skole og Gods - Hero Kichen & Hotel bar - Herstedvand bjerget - Herstedøster Forsamlingshus - HF. Strandlyst - Hildursgade København Ø - Hillerød Station - Hillerødgade København N - Hindbærhaven Solrød Strand - Hirsevej, Husum - Hjelmsgade, København Ø - Hjememværnsgård - Hjemløsehuset - Hjemmeværnsgården Vandstedgård - Hjortekærsvej Kongens Lyngby - Hjortevænget Bagsværd - HK klubben Alka Forsikring - HK Svend Auktens Plads - Holbæk Private Realskole - Holbæk Slot - Holbæk Vandrehjem - Hollands Alle København S - Hollandsvej Lyngby - Holme Olstrup forsamlingshus - Holmehytte Sjælsmarksvej Hørsholm - Holmen København K - Holmevej, Nøstved - Holstedparken Brøndby Strand - Horsevænget Hillerød - Hotel Brøndby Park - Hotel byparken Kolding - Hotel det hvide Hus Køge - Hotel Frederik d. II, Slagelse - Hotel Frederik d.2 Slagelse - Hotel Grandpark i Korsør - Hotel Hamlet Helsingør - Hotel Hedegaarden Vejle - Hotel Medio - Hotel Nyborg Strand - Hotel Park Inn Copenhagen Airport - Hotel Prindsen Roskilde - Hotel Svendborg - Hovedgaden Regstrup - Hovedgaden Svinninge - Hovedstadens Røde Kors - Hovedvejen Osted, Lejre - Humlehaven Kalundborg - Humlevænget Haslev - Hundige Skolen - Huset Biograf Huset Magstræde - Huset NO.7 Herning - Hvidovre Hosital - Hvidovregade Hvidovre - Hvidovrevej, Rødovre - Hvissingevej Glostrup - Hyldehøj, Nivå - Hyrdevangen Hedehusene - Hyttebakken Hillerød - Hytten Skrænten Lammefjorden - Højbo Forsamlingshus - Hørning Hallen - I/S Nordforbrænding - Idrætshuset,Hørsholmgade - Idunsvej Ølstykke - Il Buco - Impact Speak - Implement Consulting Group, Hellerup - Ingeniørernes Hus - Ingrid Jespersens Gymnaieskole - Intrum Justitia A/S - Invensure - IPA-Arresøhus - Irishaven Smørum - Ishøj Forsamlingshus - Ishøj Golfklub - Islands Brygge - Islændercenter Borre - IT-Universitete - Iver C Weilbach & Co. A/S - J. M. Thieles Vej Frederiksberg - Jagtvej Hillerød - Jellingegade København Ø - Jernalderen Hedehusene - Jernbane Alle Vanløse - Jernbanegade Vordingborg - JJW Arkitekterne Frederiksberg - Joakim Larsens Vej, Frederiksberg - Johanne Skolen Hillerød - Johannevej Holbæk - Jordemodercentret Svendborg - JOSTY Frederiksberg - Julius Bloms gade, Nørrebro - Julius Thomsens Plads - Jungshoved forsamlingshus - Jydeholmen Vanløse - Jyllands Alle Højbjerg - Jyllinge Marine - Jægerhytten Rudersdal - Kajakvej Jyllinge - Kalumborgvej, Svebølle - Kalundborg Golfklub - Kalundborg Tandlæge Center - Kanalrundfarten - Kantinen Novozymes - Karensmindeskolen Støvring - Karlby Forsamlingshus - Kastelsparken - KB. Hallen - Keelberg Advokaterne Odense - Keglens Kvarter, Hedehusene - Kegnæs Friskole - Keldgårdsvej Valby - KFUM Haderslev - KFUM København K - KH Handel Østjylland - KH/Stat Hovedstaden - Kildebakken Stenløse - Kildesøen Dyerhaven - Kingosgade København V - Kirke Stillinge Forsamlingshus. - Kirkebjerg Skole - Kirkebæk Forsamlingshus - Klingseyvej Vanløse - Klintenborg Fårevejle - Klokketårnet, Lederborg Slot - Klosteråsen Ringsted - Klubhuset Kalvebod Bådelaug - Klubhuset Slagelse Boldklub & Idrætsforening - Kløckersvej Gentofte - Kløvervænget Kastrup - Knud Den Stores Vej Roskilde - Kobæk Strand Konferencecenter A/S - Kolle Kolle - KolleKolle Værløse - Kolonihave Østerbro Latterklub - Kommunikationscentret - Kongelejeren Elinge Lyng Vig - Kongems Have - Kongens Have - Kongens Have Helsingør - Kongshvileparkens Selskabslokaler  Lyngby - Kongshøjvej Odense M - Kongstrupbanen Vipperrød - Kopenhagen Fur - Korfuvej København S - Korsager Alle Brønshøj - Kriminalforsorgens Uddannelses Center - Kringelholm Gilleje - Krogerup Højskole - Krogerupgade København N - Kronborg - Krovænget, Borup - Kræftens Bekæmpelsen, Strandboulevarden - KU Instituttet for Kunst og Kulturvidenskab - KUA - Kultorvet - Kulturhuset Indre By - Kulturhuset Pilegården - Kulturstaldene Onkel Dannys Plads - Kunde & Co. A/S - Kvarmløsevej Tølløse - Kvarterhuset Sundby - Kærnebidervej Væggerløse - Kærvej Næstved - Københavns Frimenighed - Københavns Humanistiske fakultet - Københavns Kulturcenter - Københavns Politi Orkester - Københavns Sprogcenter - Københavns Universitet - Købmandsgården Virum - Køge Bugt Privatskole - Køgevej Roskilde - Køgevej, Ringsted - Køgevejens Ungdomshus Hvidovre - L. I. Brandes Alle' Federiksberg C - Lade - Lagerhal - Landbohøjskolens Have - Langebjergvej, Humlebæk - Langebrogade København K - Langelandsvej Frederiksberg - Langelinie Havnen - Latterby Latterklub - Latterkongens Lejlighed - Latterpost Latterklub - Lavias klublokale, Næstved - Lejrskolen Høve Strand - Lergravsparken København S - Lille Hendriksholm - LINEX - Linnesgade københavn K - LO Skolen - LOF Helsingør - Loge nr. 23 Christian den 4. I.O.O.F Amager - Logen Nexus Holbæk - Logistik Gruppen A/S - Lokalcenter - Lollandsvej  frederiksberg - Lov Parken Køge - Lundekrogen Hellerup - Lurendal KFUM spejdercenter Ødis-Bramdru, Vamdrup - Lykkebovej, Valby - Lyngby Friskole - Lyngby Privatskole - Lyngby Sø - Lyngevej Stenløse - Lægemiddelstyrelse forhald - Lærkevej Hillerød - Lærkevej Randers NØ - Løgstørgade København Ø - Løvens Kvater Albertslund - Madam Bagger - Magrethesvej, Slagelse - Magrethevænget, Vallensbæk - Major Anders Lassensvej Hellerup - Malerfirmaet GAMO - Malmøgade København Ø - MAN Diesel A/S Julefrokost - Mangnoliavej Glostrup - Margrethe Skolen - Marineclub Fredericia - Marstalsgade København Ø - Marthagade København Ø - Maskinmesterens Hus - Masnøegade København ØØ - Mathildevej Frederiksberg - Medborgerhuset Ahlefeldtsgade - Mediecentret Ballerup - Medis Invest Østergade - Medtronic A/S - Mellemtoftevej Valby - Mellemvang Solrød Strand - Metalskolen i Jørlunde - Metroselskabet I/S - Middelfart vej Odense - Milgårdene Klippinge Sverige - Miljøministeriets Personaleforeningen Solsikken - Mimersgade Nørrebro - Mimersgade, København N - Mit Plenums Godthåbsvej 8A - Mofibo Books ApS - Molkes Palæ - Molo Kids A/S - Montdor - Mosebakken  Greve Strand - Mosede Fort - Mosedeskolen Greve Pigegarde - Mosegaard Strand - Mosehøjvej Charlottendlund - MS Saga Fjord - MTB Tours Værløse - Muldager Brøndby - Multidata Julefrokost - Munkekælderen - MUSHOLM BUGT FERIECENTER - Mølle Allé Valby - Møllevangvej Jelling - Mågevej Købehavn NV - Nansensgade - Nansensgade, København K - Natravnervej Marielyst - Nattergalevej Holbæk - Nattergalevej Ølstykke - Naturgas Fyn Koncernen - Naturistforeningen Sjællands campingplads ved Isefjorden - Naturlejepladsen Valbyparken - Navigator Århus Havn - Nedergade Odense - Nettet i Lyngby - Niels Juelsvej, Solrød Strand - Ni'mat - luksus i huset - Nimbusparken, Frederiksberg - Niros Communications A/S - Njalsgade København S - NNE Pharmaplan - Nodea, Taastrup Afdeling - Noise PR Lifestyle - Nordea Bank Danmark A/S Privatkundeafdelingen - Nordea Hovedsæde - Nordea kursuscenter Wildersgade København K - Norder Fasanvej Frederiksberg - Nordisk Film - Nordre Fasanvej Frederiksberg - Nordre Røse Vej, København S - Nordsjællands Konferece Center, - Nordstrandens Fritidshjem - Norsgade Aarhus - Nyhavn ved Ankeret - Nykredit Greve - Nyvej Jægersris - Næsbyvej Rødovre - Næstved Eventcenter - Næstved Golfklub - Næstved Sygehus - Næstved Vandrehjem - Nørre Alle København N - Nørre Voldgade - Nørrebro parken - Nørrebrogade  København N - Nørrebrogade København N - Nørrebroparken - Nørregade ,Horsens - Nørre-Nebel skole - Obovej Næstved - Observer - Odense - Odense Koncerthus - Odense Universitetshospital - Odin Teatret Holstebro - Oktobervej Herlev - Ole Kok - Norén Cartering - Oliehavnen Århus - Onford Research - Opland Landskabsarkitekter Aps - Orbicon A/S - Ordblindeinstittutet - Osted Idrætsforening - Otto Krabbes Plads Københvan V - Otto Mallingsgade København Ø - Ovengaden neden Vandet - Overdrevsvej, Vordingborg - Oxfort Alle København S - P. Knudsensgade København SV - Palermo Bar - Parmagade København S - Partitas Grafiske Venner - Peder Lykkes aktivitets center - Perlevej Hvidovre - PFA kundecenter - PFA Østerbro - Pilegårdsskolen, Tårnby - Platon København Ø - Plejecenter Smedegade Slagelse - Politigården Albertslund - Politiskolen - Portugalsgade København S - Post Danmark A/S Erhvers Kunder - Post Danmark A/S Erhvervs Kunder - Postmosen Hillerød - Prags Boulevard Købenahvn S - Prime A/S - Privat H. C. Ørsted Vej Frederiksberg - Privat inde - Privat Niels W. Gadesvej, Næstved - Privat ude - Privatsikring A/S - Procesbevillingsnævnet - Produktions hal - Produktionshøjskolen Greve udeområde - Profdoc A/S - Professionshøjskolen UCC, Hillerød - Project PlanB - Præstebakken Rødovre - Punjab Indisk Restaurant - Pærehaven Køge - Q8 Kuwait Petroleum (Danmark) A/S - Quark Centret, Hvidovre kommunes Byøkologiske Naturcenter, - Radio 100FM - Radio Energy (NRJ) udendørs - Radio Vesterbro - Radisson BLU Royal Hotel - Radisson Blu Scandinavia - Radisson Blu Scandinavia Hotel, bar på 25 etage - Rahbeks Alle Frederiksberg C - Rahbeks Alle København V - Ravnsborgvej Køge - Rebæk Søpark, Hvidovre - Refshalevej - Rektorparken København SV - Rentemestervej København NV - Restaurant BigDue - Restaurant De Hvide Svaner - Restaurant Espehus Rødovre - Restaurant Frederiksdal Fribad - Restaurant Lynetten København K - Restaurant Ravelinen - Restaurant Siffen Klamenborg - Restaurant Strandlyst - Restaurant Theilgaards - Restaurant Viva - Restauranten - Restraunt Sejlklubberne Skovshoved Havn - Resturent Big Due Farum - Revenlovsgade, København V - Revisionsfirmaet Albrechtsen - Richard Mortensens Vej København S - Rigshospitalets kollegium - Ringholmvej Brønshøj - Risbyholm Herregaard - Riz Raz København - Rosenhaven Valby - Rosenørns alle, - Roskilde Bowling Center - Roskilde Handelsskoles - Roskildevej Rødovre - Roskildevænget Roskilde - Rotaract - Rousehøjvej Bellinge Odense - RUDS-VEDBY KRO - Rye Byvej, Rye, Gørlev - Ryttergården/Hestestalden Pederstrup Ballerup - Røde Mølle Fåborgvej Svendborg - Rødpælevej Allerød - Rømøparken Slagelse - Rørholmsgade, København K - Rørlykken Herlev - Rørmosevænget Allerød - Rådhuset Gunesø - Rådhuspladsen - Rådmandsgade København N - Salon Stuhr Jægersborg - Sandvejbanken Korsør - Sankelmarksgade København V - Sankt Annæ Gymnasium - Sankt Hans - Sankt Helene Kursuscenter - Sankt Thomas Alle, Frederiksberg - Sankt Thomas Plads Frederiksberg - Sanskevej, Rungsted Kyst - Satellitvej, Næstved - Sauntehus Slotshotel - Scandic Copenhagen - Scandic Hotel Coenhagen - Scandic Hotel Odense - Scandic Sydhavnen - Scanmodul A/S - Schæferhundeklubben - Schæffergården  Jægersborg - Sct. Gertrud Køge - Sct. Peders Sognegård Næstved - Sejderhytte Ballerup - Sejderhytte Faxe - Sejderhytte Hørsholm - Sejderhytte Tårnby - Sejderhytten, Lindevej Ruds Vedby - SELANDIA - CENTER FOR ERHVERVSRETTET UDDANNELSE, - Selskabslokale  Andelsboligforeningen Bangsbo - Selskabslokale Valby - Selskabslokaler Østerbro - Selsmosevej Taastrup - Selvskabslokalet Stenmarken - SF Film A/S - SFO - SFO Søndersøskolen Værløse - SG-hallen Svendborg - Signalet 46 - Sjællands Tingsted(Ringsted) - Sjællandsgade København N - Skalle, Møllegade Svendborg - Skallerup Klit - Skanderupvej, Rødovre - Skandinavisk Data Center A/S - Skannerupvej Rødovre - SKAT Afgørelser - Moms og Afgifter Højbjerg - Skipperkroen Thunø - Skjolds Plads, Købenahvn N - Skodsborg kurhotel - Skolen Sputnik - Skomager kroen Kirke Såby - Skotterupgade København N - Skovbrynet børnehave og vuggestue - Skovduevej Hørsholm - Skovens Restaurant - Skovmærkevej, Ringe - Skovparken,  Helsinge - Skovriddergårdsvej Virum - Skovsneglen Nørreskoven Vejle - Skovsøen Fruens Bøge - Skowejskirken, menigshuset - Skriverhusene Albertslund - Sky Clup Aabenraa - Skælskør Lystskov Vandrerhjem - Slagelse - Slagelse Politistation - Slagelse Super bowlingcenter - Slagelsevej Næstved - Slangerupgaard Kursuscenter - Slotsparken Hillerød - Smalagervej Fredericia - Smallegade Frederiksberg - Smedekærsvej Kastrup - Smyrnavej, Hvidovre - Smålandshavet Kursus-Og Konferrencecenter - Snedronningevej Herlev - Socialpædagogerne Midtsjælland - Sogenfriskolen - Soldugvej Kastrup - Solsikkemarken, Solrød Strand - Solsikken Integreret Dags institution - Sonnerupgård Gods - Sophienlyst slot - Sorø Gymnatikefterskole - Spejderhytte - Spejderhytte Ganløse - Spejderhytte Viby J - Spejderhytte Wagandoo Gruppe - Spejderhytten Knudepunkter - Spinderiet Valby - Spisehuset,DGI-Byen - Sportsplads Kona Hans Alle - St. regnegade København K - Statens Institut for Folkesundhed - Stationsvej Slangerup - Stavnsbjerg Alle herlev - Stenagergård Fuglebjerg - Stengården Haslev - Stenmårvej RY - Stens Plads Valby - Stenstrup Forsamlingshus - Store Børs Roskilde - Store Møllevej København S - Store Strandstræde København K - Strandboulevarden København Ø - Strandfogedvej  Nakskov - Strandjægervej, Dragør - Strandlykke, Dragør - Strandparken Holbæk - Strandparken, Holbæk - Strandvejen Hellerup - Strike Tårnby Bowling og Dansecenter - Strøby Børnehave - Strøby Egede Selvskabslokaler - Strøbyholm Hvidovre - Studenterhus Århus Toldboden - Studenterhuset Købmagergade - Stærevej København NV - Støberihallen - Størlingevej Tappernøje - Støttecentret Greve - Submarina Natklub Vedbæk - Sun Shemical A/S - Sundby Boldklub - Sundbyvestervang København S - Sundkroggkaj Østerbro - Super Best Herning - SuperGros A/S - Susågården Næstved Kommune - Svanemøllehallen - Svanevej Nivå - Svendborg Ungdomsskole - Svendgade Slagelse - Svenstrupvænget Odense - Svinget Købenahvn S - Sydbank Slagelse afdeling - Sydskråningen Kongens Lyngby - Sydskråningen Lyngby - Sydtoftevej Brøndby - Sygeplejerskeskolen Metropol i København - Sygeplejeskole - Søblink Sorø - Søborg Kirke plads - Søfryd Helsinge - Søhøj Karlslunde - Sønder Boulevard København V - Sønderjyllands Revision (Aabenraa afd.) - Sønderkær Hvidovre - Søndermarken - Søndermarken Frederiksberg - Søndermarksvej Vordingborg - Sørup Herregård - Søvejen Jerslev Sj. - T26 - Tagensvej København N - Tagensvej, København N - Tandlægernes Data - Tandplejen Gripskov Kommune - Tangevej Skovlunde - Tarup Paarup IF’s gymnastikskole - TDC 118 - TEC Ballerup - Teestrup Forsamlingshus Haslev - Teglholmgade København SV - Terma A/S - The Library Bar, Bernstorffsgade - The Old Irish Pub Slagelse - Thorvalsens Have Slgelse - Thurøvej, Frederiksberg - Tietgens Alle Odense M - Time Publishing ApS - Tinggårdshegnet Tune - Tinghøjvej Søborg - Tingsted Forsamlingshus Nykøbung F - Tisvilde Højskole - Tivoli hovedindgang - Tjærebyvej, Korsør - Tofteaaasen, Glostrup - Toldbodgade København K - Top Danmark Ballerup - Torkel Badensvej , Hellerup - Torstorp Skole - Toruplund , Hundested - torvevej19.dk - TP Radio - Tre Falke Skolen - Trendetoften Holte - Tryg Forsikring Ballerup - Tryggevældevej Brønshøj - Træning og aktivitetscentret Hundested - Trørød Hegn Vedbæk - Trørød Skole Vedbæk - Tuborg Strand - Tulipanmarkent Solrød Strand - Tulstrup Kro Ry - Turbinevej Helelbæk - Tuxensvej, Brønshøj - Tværvej Hedehusene - Tøndervej, Silkeborg - Tårnby Stadion - Tårnvej Rødovre - Uddannelsescentret Nykær - Ullerup Forsamlingshus - UMS - Ungemødestedet, Næstved - Under Hatten Korsør - Under træerne på Dyrehavebakken - Undomsklub - Unik System Design A/S - Valby Bibliotek - Valby Forsamlingshus, Helsinge - Valby Idrætsark - Valby Kulturhus - Valby Langgade - Valby Langgade, Valby - Valby Nye Skole - Valby Søndergade, Taastrup - Valbyparken - Valdemar Sejrsvej Holbæk - Valdemarsgade, København V - Vallekilde-Hørve Fritidscenter - Vallensbæk Vandskiklub - Valmuens Kvarte, Albertslund - Valmuevej Vejby - Vangeleddet Vordingborg - Varde Kommunale Ungdomsskole - Varnæsvej, Varnæs, Aabenraa - Ved Højmosen Hørsholm - Ved Istedløvens plads - Ved Skellet Greve - Ved Skoven Holbæk - Ved vandløbet Rødovre - Vejen Handelskole - VembyePhoto Risskov - Vemmeltoftevej Vallensbæk Strand - Vendersgade København K - Vennemindevej København Ø - Veringe forsamlingshus, Tommerup - Vermehrensvej, Ringsted - Vermelandsgade København S - Vernedamsvej  Frederiksberg C - Veronikavej, Rødovre - Vester Farimarksgade København V - Vester Nebel Forsamlingshus - Vesterbro Kulturhus - Vesterbro latterklub - Vesterfælledvej København V - Vestergade Viby Sjælland - Vestergårdsvej Glostrup - Vig Præstegård - VigerslevParken - Vikingeskibs Museet grønt område - Vin Secialisten Køge - Vinkelager Vanløse - Vinstuen Bernikow - Virkelvej, Eskilstrup - Volden ved Statsgraven - "Vor Frelsers Kirkes sognegård  ""Stanley´s Gaard""" - Vordingborggade ,København Ø - Vorup Skole - Vuggestue - Vuggestue Røde Rose 1 - Vuggestue Tømmergrunden - Værløse Rådhus - Waerhoesvej Brædstrup - Weidekampsgade København S - Welltec - Wildersgade København k - Wilkenvej Frederiksberg - Xstream A/S - Zahles Gymnasium - ZOO - Æbeløgade København Ø - Æblestien, København S - Ærtebjergvej Tjæreby Skælskør - Øer Maritime Ferieby - Ølstykke Kro - Ørebakken Helsingør - Ørestad Skolen - Ørestads Gymnasium - Øresundskolliget - Øresundsskolen - Øster Alle Slagelse - Øster Anlæg - Øster Frihedsvej Solrød Strand - Østerbro Latterklub - Østergade Give - Åbulevard, København N - Ålandsgade København S - Ålborg Latterklub - Ålekistevej Vanløse - Ålholm Skole

 

LATTERKONGEN Tlf. (+45) 23 25 33 93    CVR: 32 37 87 65

www.latterkongen.dk  mail: Freddie@latterkongen.dk

Danske Bank 4400 konto 10539781 

Ejer af LATTERKONGEN og LATTERKONGEN® 

Freddie Just Sunde © 04-03-20 LATTERKONGEN®